1:1-coaching
voor fotografen

1:1-coaching
voor fotografen

Wil je financieel groeien met jouw fotografie business, maar zoek je meer dan een groepscoaching of een cursus? Heb je nood aan een coach die samen met jou concrete doelen stelt en een plan van aanpak maakt op maat van jouw onderneming? Then you’re in the right place! 

Tijdens een 1:1-coachingstraject naar jouw keuze analyseren we jouw aanbod, marketing en prijzen van A tot Z, en deel ik alle informatie en expertise die jij nodig hebt zodat je binnenkort met meer zelfvertrouwen onderneemt.

“Een paar maanden geleden zag ik op Liesje’s instagram account een verhaal dat ze een traject voor startende fotografen ging opstarten. Toegegeven, de prijs schrok me een beetje af, aangezien ik niet gewend ben om in mezelf te investering. Dat was mijn mindset van toen. But I went for it… En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!

Niet alleen is m’n mindset helemaal veranderd, ik had de investering na minder dan 2 maanden terugverdiend, enkel en alleen door Liesje haar ‘simple sales system’ toe te passen in pic-time! Ze neemt geen blad voor de mond en was de ferme schop onder m’n kont die ik nodig had.

Ondertussen heb ik de stap durven zetten om nog 4/5 te werken in m’n hoofdberoep – dat was een paar maanden geleden echt ondenkbaar.”

– Charlotte van @shotbychotte

Herken je jezelf in volgende zaken?

It is time to build your dream business!

Wat houdt 1:1-coaching juist in?

1:1-coaching is de ideale oplossing voor jou als fotograaf-ondernemer als je op zoek bent naar een deep dive of een langdurig traject op maat waarbij je continu kan rekenen op ondersteuning en advies. Ik beloof je dat je er niet alleen voor staat en dat we samen gaan werken aan jouw business goals en strategie.

Hieronder de 5 pijlers die jou meer inzicht geven in wat een 1:1-coaching juist inhoudt:

 1. 1:1-coaching is op maat. Dat wilt zeggen dat jij me tijdens onze discovery call vertelt wat jouw struggles zijn. Zijn dat prijzen, strategie of sales? Of wil je werken aan jouw content? We werken samen aan JOUW business met de juiste tools, marketing en mindset.

 2. 1:1-coaching betekent accountability. Ik zorg ervoor dat jij de beloftes aan jezelf waarmaakt. Je doelen zijn niet enkel een lijstje op papier, maar worden een concreet stappenplan waar ik je aan ga houden.

 3. Na jouw eerste livedag maak ik een strategisch plan waarin we duidelijke doelen bepalen, stappenplan en timeline. Ik vind het prior dat jouw investering loont na deze periode

 4. Ik blijf als coach bereikbaar via mail en voxer, dat wilt zeggen dat je me minstens 3x/week vragen kunt stellen over jouw struggles, niet enkel tijdens de livedagen en tijdens de calls.

 5. Je wordt deel van de LBP Academy, de community van gelijkgestemde fotografen die dezelfde struggles en doelen delen – een extra klankbord om al jouw vragen aan te stellen! -:

Ik ben jouw coach & sassy cheerleader.

Hi darling, mijn naam is Liesje Brockley. Je kent me mogelijks al via Instagram als fotograaf, gespecialiseerd in business- en huwelijksfotografie. Sinds 2021 ben ik ook coach voor (startende) fotografen & I love it! 

What’s my story? In 2019 belandde ik in een langdurige burn-out. Uit een diep verdriet groeide de drang naar passie en creativiteit en besloot ik om van hobby fotograaf naar fotograaf in bijberoep te gaan.

Ondanks de woelige tijden in 2020, ging ik all in. Mijn zaak deed het veel beter dan ik had durven dromen. Op 11 januari 2021 ging ik in hoofdberoep en in mijn eerste jaar draaide ik maar liefst +120K omzet

Ondertussen zijn we meer dan 225 shoots en meer dan 45 coachees verder, opende ik een prachtige fotostudio op de Cogels-Osylei in Berchem, heb ik een volle agenda, 10 abonnementhouders en heb ik heel wat geleerd.

Hoe ik dit aanpak, de prijzen die ik vraag en welke workflow ik hanteer, leer ik jou graag. Ik wil dat jij dit ook kan en er geld mee kan verdienen, zonder dat je er jaren over moet doen voor je het in je vingers hebt.

Dat Liesje weet waar ze mee bezig is, is zeker! Niet alleen legt ze uit wat er allemaal bij fotografie komt kijken, ze geeft je ook de juiste tools. Hiernaast wil ik vooral ook benadrukken dat Liesje echt net dat duwtje in je rug geeft dat je nodig hebt.

Liesje is hiernaast ook heel toegankelijk en geeft je voldoende aandacht en ondersteuning om je persoonlijke problemen/vragen te beantwoorden.”

– Ruby van @ruby.geentjens

De verschillende 1:1-coachingmogelijkheden

1-1 light

 • 2 coachingsessies van 4u 
 • Topics op maat
 • Locatie: Schilde
 • 4 weken support via Voxer
 • Toegang tot de LBP Academy Facebook groep
 • 1 drinktas van de LBP Academ

€ 1.500
excl. BTW

– Betaling mogelijk in 1, 2 of 3 schijven

– Huidige coachees krijgen 20% korting

3 maanden
traject

 • 6 live coachingdagen van 4u per dag (t.w.v. 4.500 EUR)
 • 3 calls van 1,5u (t.w.v. 750 EUR)
 • Uitgewerkte strategie en plan wat je ontvangt binnen de 2 weken na de eerste livedag (t.w.v. 470 EUR)
 • Content cursus + audit van jouw content (t.w.v. 249 EUR)
 • 1 drinktas van de LBP Academy + goodiebag (t.w.v. 59 EUR)

Opstart enkel mogelijk via discovery cal

2.850 EUR *
excl. BTW

– Huidige coachees krijgen 20% korting

* Indien je in meerdere schijven betaalt, bedraagt jouw investering 2.970 EUR

6 maanden traject
nu:
30% korting

 • 12 live coachingdagen van 4u per dag (t.w.v. 9.000 EUR)
 • 6 calls van 1,5u (t.w.v. 1.500 EUR)
 • Toegang tot de modules van Hustle & Dream (t.w.v. 1.700 EUR)
 • Uitgewerkte strategie en plan wat je ontvangt binnen de 2 weken na de eerste livedag (t.w.v. 470 EUR)
 • Toegang tot de LBP Academy Facebook groep
  1 drinktas van de LBP Academy + goodiebag (t.w.v. 59 EUR)
 • 6 maanden support via Voxer

Opstart enkel mogelijk via discovery call

€ 7.500 excl. BTW

nu: € 5.000 excl BTW

– Huidige coachees krijgen 20% korting

– Betaling mogelijk in 1, 6 of 12 schijven (6 schijven aan € 875/maand, 12 schijven aan € 437,50/maand)