Liesje Brockley Photography - Logo

Word jij de volgende
succesvolle business fotograaf?

In “Business Shoots met Brockley” leer je van A tot Z hoe je jouw bedrijf runt als business fotograaf.

Herken je jezelf in volgende situatie(s)?

Wil jij veel liever...

Time to stop those limiting beliefs
met Business Shoots met Brockley

Business Shoots met Brockley helpt jou om het geloof in jezelf als business fotograaf (terug) te vinden en om actie te ondernemen om van jouw droom waarheid te maken.

Na deze cursus beschik jij over de juiste money mindset, een duidelijk plan van aanpak én de juiste strategie om jouw droomklanten aan te trekken.

Klaar om een succesverhaal te maken van elke business shoot die jij organiseert en eindelijk meer geld te verdienen als business fotograaf?

Wat mag je verwachten van de cursus?

De cursus bestaat in totaal uit 8 modules waar je levenslang toegang tot hebt. Elke week verschijnt er één module in The LBP Academy – het leerplatform van Liesje Brockley Photography. Zo kan jij met volle focus en op jouw tempo door de cursus gaan.

Daarnaast krijg je toegang tot een exclusieve Business Shoots met Brockley-community op Facebook, waarin alle mede-cursisten ook aanwezig zijn. 

Heb je dus vragen over de inhoud of over business fotografie in het algemeen? Dan kan je altijd terugvallen op deze community waarin mijn team & ik ook aanwezig zijn. Je staat er dus allesbehalve alleen voor!

Hieronder vind je terug wat je in elke module leert:

MODULE 1:
Making money is mindset

Hier leer ik jou mijn mindset hoe jij geld kan verdienen als  business fotograaf.

MODULE 2:
Je ideale (ondernemers)klant

Trek jouw ideale klant aan met de juiste content en strategie.

MODULE 3:
Prijzen bepalen als business fotograaf

Hier leer je heel mijn prijsstrategie en het gebruik van de juiste upsell tools.

MODULE 4:
Communicatie als business fotograaf

Ik leer je hoe jij jezelf op de markt zet als business fotograaf met een glashelder aanbod, brochure en website.

MODULE 5:
Flow van een business shoot

Leer van boeking tot oplevering wat jij moet doen als business fotograaf.

MODULE 6:
Verwachtingen van ondernemers

Wat verwacht een ondernemer van jou tijdens een business shoot?

MODULE 7:
Partners

Hoe werk je samen met bepaalde/vaste partners

MODULE 8:
Op pad

In deze videomodule op neem ik je mee pad op 3 locaties met 3 verschillende ondernemers zodat jij ziet hoe ik het live aanpak als business fotograaf.

Waarom Business Shoots met Brockley is wat jij nodig hebt.

In december 2020 startte ik met business shoots, maar wist ik helemaal nog niet waarmee ik bezig was. Ik kwam het jaar ervoor net uit een hevige burn-out, maar wat ik wel wist, was dat ik na bijna 30 jaar het leven moest gaan leven waarvoor ik gemaakt was. Het leven is immers veel te kort om vast te zitten in een 9 to 5-job waar je vreselijk ongelukkig van wordt. 

In januari 2021 startte ik dus mijn hoofdberoep als fotografe op en ging ik meteen ALL IN. Ondertussen zijn we 225 ondernemers én 120.000 euro omzet verder, heb ik een volle agenda, 10 abonnementhouders en heb ik heel wat geleerd. Een business shoot is voor mij intussen een beetje thuiskomen. Maar, don’t get me wrong, it’s hard work. 

Hoe ik dit aanpak, de prijzen die ik vraag en welke workflow ik hanteer, leer ik jou graag. Ik wil dat jij dit ook kan en er geld mee kan verdienen, zonder dat je er vijf jaar over moet doen voor je het in je vingers hebt.

Enkele (startende) fotografen aan het woord

"Een paar maanden geleden zag ik op Liesje’s instagram account een verhaal dat ze een traject voor startende fotografen ging opstarten.

Toegegeven, de prijs schrok me een beetje af, aangezien ik niet gewend ben om in mezelf te investering. Dat was mijn mindset van toen. But I went for it… En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!

Niet alleen is m’n mindset helemaal veranderd, ik had de investering na minder dan 2 maanden terugverdiend, enkel en alleen door Liesje haar ‘simple sales system’ toe te passen in pic-time! Ze neemt geen blad voor de mond en was de ferme schop onder m’n kont die ik nodig had.

Ondertussen heb ik de stap durven zetten om nog 4/5 te werken in m’n hoofdberoep - dat was een paar maanden geleden echt ondenkbaar."
Charlotte van Shot by Ch'otte
"Een absolute meerwaarde voor startende fotografen of fotografen die al even bezig zijn maar dat extra duwtje nodig hebben.

Daar bovenop krijg je nog zoveel nieuwe inzichten en tips. Liesje neemt geen blad voor de mond en dat had ik nu net nodig.

Iemand die me vooruit duwt en zegt "just f* do it"!"
Kristien van LieLou Photography
"Mijn eerste stappen als fotograaf zetten met de coaching van Liesje, heeft me zoveel verder gebracht dan ik alleen had kunnen doen.

Ik heb ontzettend veel geleerd en me volop gesteund gevoeld (en nu nog steeds).

Het is echt een aanrader om gecoached te worden door zo een topper die weet waar ze over praat en je volledig steunt.

Een top traject door een topvrouw!"
Kurbey van Kurbey.S.Photography

Wat is jouw investering voor
Business Shoots met Brockley?

Voelt investeren op dit moment nog een beetje eng aan voor jou?

I get it. Je hebt de module over money mindset nog niet kunnen volgen natuurlijk. 😏

Daarom heb je de optie om in één keer of in verschillende termijnen te investeren in jouw onderneming als business fotograaf.

Zo heb je deze al terugverdiend, alvorens de termijnen zijn afgelopen.

OPTIE 1: 1 termijn

€ 497

excl. btw

OPTIE 2: 2 termijnen

€ 259

excl. btw

OPTIE 3: 3 termijnen

€ 179

excl. btw