The retreat

Where business meets pleasure! Drie dagen vol bijleren, plezier maken en goed eten. De ultieme manier om aan je zaak te werken gevolgd door drie maanden begeleiding!

Ooit zat ik in een benarde situatie...

Vroeger was ik alleen in mijn zaak. Ik voelde me alleen en wist niet hoe ik dat kon veranderen. Collega’s had ik niet, iemand die me begreep, iemand die me kon helpen in het uitwerken van nieuwe ideeën en inspiratie kon geven voor promoties of projecten. Het is een prachtige branche waar we in zitten maar ik wist niet dat ik mijn weg zelf volledig ging moeten vinden.

Daar wil ik verandering in brengen. Connecties leggen, sparren met elkaar, samen vooruit gaan en onze groei delen!

Herken jij dit?

Ik snap je helemaal...

Door de alledaagse drukte vergeet je tijd te maken om aan je zaak te werken. Alle ideeën blijven slechts ideeën, die promoties blijven in je hoofd zitten en van die goede sales en marketing blijft nog weinig over. Ik was zodanig bezig met klanten blij maken dat ik vergat na te denken hoe ik alles kon optimaliseren en zo ook kon groeien. Ik zag niet in waarom een dag minder open zijn om aan mijn zaak te werken mij wél geld zou opleveren, ook al zou dat niet onmiddellijk op mijn rekening staan. Het is niet gemakkelijk om je eigen intuïtie te volgen en al helemaal niet als je omgeving je daar niet in begrijpt/steunt.

Het is normaal dat je je soms zo voelt. Het is hoe wij in onze maatschappij worden wijsgemaakt dat we horen te werken. Want hard werken is goed! Veel werken, want als zelfstandige moet je dat doen. En ja, daar ben ik mee akkoord, maar ik vind ook dat je slim moet werken zodat je kan groeien. Ik vind dat je slim hoort te werken zodat jij ook vooruit gaat en op termijn minder moet werken.

Exact om die reden sloeg ik een nieuwe weg in. En die weg wil ik voor jou ook vrij maken.

Het kan ook anders!

Wil jij ook…

Dan is dit éxact wat je nodig hebt!

Waarom kan ik jou helpen?

Hi! Ik ben Marlies.

Ik startte in 2017 een nagelstudio tijdens mijn studies voor kapper en schoonheidsspecialiste. Naast mijn ‘officiële’ opleidingen volgde ik nog vele bijscholingen in België, Nederland en ik vloog zelfs naar Los Angeles!

Ik was gelukkig, had een volle agenda en kon na mijn studies meteen naar hoofdberoep. Elke dag mijn passie uitvoeren, wat een droom! Tot ik merkte dat mijn droom eerder een gouden kooi was. Een volle agenda, tevreden klanten, de droom die iedereen mij opgelegd had. Twee jaar geleden maakte ik een shift en nu is mijn kooi een gouden pad geworden.

Ik werk nu op de dagen/uren die ik wil, voer elke dag de behandelingen uit die ik leuk vind, heb een toffe collega bij mij en groei elke dag met mijn zaak.

Ik help gedreven beauty ondernemers om het pad te bewandelen die zij willen, om dromen na te jagen en doelen te bereiken!

Mijn missie is jouw geluk. Elke dag doen wat jij wil op je eigen manier!

Ik presenteer jou graag…

The retreat.

Een driedaagse ontsnapping van de dagelijkse rush om stil te staan en aan je zaak te werken. De plek waar je tot rust komt en inspiratie voortvloeit. De plaats waar jij je plannen concreet maakt, gevolgd door drie maanden coaching om te zorgen dat je ze ook écht uitvoert.

Wat gaan we doen?

Driedaagse retreat

Drie dagen leren, werken, genieten. Allemaal in de rustgevende omgeving van de Haspengouwse natuurpracht. De ideale combinatie van genieten en werken.

14/15/16 oktober 2022

Locatie: Mas Isa

Drie maanden coaching

Gedurende drie maand krijg je nog opvolgende coachingmomenten. Verschillende thema’s komen aan bod. Deze momenten zullen tweewekelijks op donderdag plaatsvinden en 2 uur duren. Ook in replay.

19u – 20u30

27/10 – 10/11 – 24/11 – 08/12 – 22/12 – 05/01

get back together!

Geen traject zonder terugkomdag uiteraard! Een laatste intensieve live dag waar we onze tijd samen mee afsluiten. Na afloop is er mogelijkheid om nog mee te genieten van een gezellig diner!

Maandag 16 januari 2023

Ga samen met mij aan de slag en ontdek wie jij en je zaak écht zijn.

De planning:

Vrijdag 14 oktober:

 • 10u aankomst met drankje, kamers verkennen, kennismaking
 • 11u eerste coaching
 • 13u lunch
 • 14u30 coaching
 • 17u30 afronden coaching, klaarmaken/reflecteren op kamer
 • 19u apero en dinner

Zaterdag 15 oktober:

 • 8u ontbijt
 • 9u30 coaching
 • 12u lunch
 • 13u coaching + fotoshoot (30 min per persoon individuele businessshoot) 
 • 15u surprise activiteit!
 • 19u30 apero en dinner

Zondag 16 oktober:

 • 8u ontbijt
 • 9u30 coaching
 • 12u lunch
 • 13u coaching
 • 15u30 reflectie
 • 17u vertrek villa

Tijdens de retreat krijg je van mij coaching, alles van eten en drankjes inclusief. We gaan genieten van gezellige tijden samen. Wie wenst kan ter ontspanning in de ochtend meedoen met een ‘wake up’ workout en ’s avonds als ontspanning een kookles volgen.

Je krijgt ook een fotoshoot met Sarah van SVP photography en een leuke verrassingsactiviteit.

Na de retreat krijg jij elke twee weken coaching en we eindigen met een volledige dag samen om zo ons avontuur af te sluiten!

Ben je er klaar voor?

Schrijf je nu in, want deze kans komt niet snel terug.

Deze retreat is niet voor iedereen weggelegd. Daarom kunnen ook maximaal 6 (!) mensen deelnemen. Met een kleine groep bereiken we veel meer. Je legt diepere connecties, leert elkaar kennen en vormt een mini familie.

Je krijgt de kans om deze retreat te combineren met mijn beauty & business traject, waardoor jij de ultieme coaching krijgt en alle teugels aangereikt krijgt om te groeien met je zaak.

Wil jij graag eerst een gesprek om te zien of dit iets voor jou is? Geen probleem! Stuur mij een bericht en we leggen een gesprek vast.

Ik zou ik niet zijn als ik geen leuke extra's had...

Jij krijgt...

food!

Tijdens de retreat kom je niks te kort. Er zal elke ochtend een voedzaam ontbijt klaarstaan, elke middag een lunch om duimen en vingers bij af te likken en elke avond een lekker diner.

Je zal ook op voorhand jouw voorkeuren qua eten en drinken kunnen doorgeven zodat ik alles naar jouw wensen kan voorzien.

Goodies!

I love myself a treat! 

Omdat ik zelf helemaal gek word van leuke extra’s voorzie ik die ook voor jou. Een toffe goodiebag zal je opwachten bij aankomst in het verblijf.

Fun!

Op onze tweede dag heb ik een leuke activiteit voorzien. Op die manier kunnen we even ontspannen na de coaching en zijn we al in relax mode om te gaan eten!

Je krijgt ook  een gratis(!!) mini fotoshoot. De fotograaf zal de eerste dag aanwezig zijn om ons op camera vast te leggen.

Wat is jouw investering?

Retreat en coaching

€ 2997

Om jouw plaats vast te leggen betaal je een voorschot van € 500 excl btw. Dit zorgt dat je plaats vast ligt en jij alle informatie ontvangt.

Het restbedrag kan je in 3, 6 of 12 keer betalen.

Retreat + B&B traject

€ 5047

Wil jij de ultieme begeleiding voor jouw zaak? Geniet dan van deze unieke promotie waar je zowel mijn beauty & business traject als de retreat volgt. Je krijgt op beide programma’s een grote korting waardoor je jezelf maar liefst € 500 bespaart bovenop de promoprijzen van de trajecten.

Je betaalt een voorschot van € 500 en kan het restbedrag afbetalen in 3, 6 of 12 keer.

Retreat zonder coaching

€ 1797

Wil je mee maar heb je geen nood aan extra coaching? Dan kan je een dubbele kamer boeken aan verlaagd tarief! 

Om jouw plaats vast te leggen betaal je een voorschot van € 500 excl btw. Dit zorgt dat je plaats vast ligt en jij alle informatie ontvangt.

Het restbedrag kan je in 3, 6 of 12 keer betalen.

Zij gingen je voor...

Marlies, uit de grond van mijn hart: dankjewel!
Dankjewel dat je altijd klaar voor me stat, eerlijk tegen me bent en me pakt zoals ik ben.
Maar vooral me niet bang maakt om uit mijn comfortzone te gaan en uitdagingen aan te gaan.
Cynthia De Meyer
Instituut Mar'Beau
Graag wil ik je nog eens bedanken voor het mooie en vooral leerrijke weekend. Ik heb super veel geleerd over mezelf en mijn zaak. Ik heb enorm veel zin gekregen om aan mijn zaak te werken en dat is allemaal dankzij jou! Bedankt om me uit mijn comfortzone te halen en ik kijk alvast uit naar de komende coaching momenten.
Silke Dhaenens
Silk Beauty
Ik wil jou bedanken voor je inzichten en goede tips. Dankzij jou kan ik zeggen dat ik mijn doel om tegen het einde van de maand te halen al na tien dagen behaald heb. Merci voor je portie zelfvertrouwen en goesting om mijn doelen te behalen. Blij dat ik jou mijn coach mag noemen.
Alisia V.C.
La Sua Bella

Dus! Nog even samengevat.

Retreat + traject

€ 5047 Wil jij de ultieme begeleiding voor jouw zaak? Geniet dan van deze unieke promotie waar je zowel mijn beauty & business traject als de retreat volgt. Je krijgt op beide programma's een grote korting waardoor je jezelf maar liefst € 500 bespaart bovenop de promoprijzen van de trajecten. Je betaalt een voorschot van € 500 en kan het restbedrag afbetalen in 3, 6 of 12 keer.

Kamer met twee

€ 2997

Om jouw plaats vast te leggen betaal je een voorschot van € 500 excl btw. Dit zorgt dat je plaats vast ligt en jij alle informatie ontvangt.

Het restbedrag kan je in 3, 6 of 12 keer betalen.

Enkel retreat

€ 1797

Wil je mee maar heb je geen nood aan extra coaching? Dan kan je een dubbele kamer boeken aan verlaagd tarief! 

Om jouw plaats vast te leggen betaal je een voorschot van € 500 excl btw. Dit zorgt dat je plaats vast ligt en jij alle informatie ontvangt. Het restbedrag kan je in 3, 6 of 12 keer betalen.

Wat wil jij bereiken?

Ik weet dat je na The Retreat…

FAQ

Een antwoord op jouw meest gestelde vragen.

Ik focus mij op business coaching vanuit ervaring en educatie. Ik ga je niet uitleggen hoe je een behandeling moet uitvoeren, wel hoe je ze goed kan verkopen.

De focus ligt bij mij op het creëren van een beter leven, betere mindset en zo algemene groei te veroorzaken.

Praktische, hands-on tips waardoor jijzelf en je zaak naar een next level business gaan.

Geen enkel probleem! Elk coaching moment wordt opgenomen via Zoom en daarna in de online leeromgeving geplaatst.

Heb je daarna nog vragen dan kan je deze stellen in de WhatsApp groep of aan mij persoonlijk.

De kamers zijn met twee. Jullie hebben een groot dubbel bed en gedeelde badkamer.

Van het volledige programma niet. Alles is inbegrepen in de prijs.

Op het einde van de terugkomdag is er wel mogelijkheid om mee te gaan eten, welke wel op eigen kosten zal zijn.

Bij aankoop ga je akkoord met de algemene voorwaarden die stellen dat een terugbetaling niet mogelijk is. Voor meer informatie verwijs ik door naar artikel 6 in de algemene voorwaarden.

Ik stel mezelf flexibel op. Je kan steeds een mailtje sturen naar info@thebeautybusinesscoach.be om dit te bespreken.

We zullen elkaar ontmoeten in Mas Isa. Een luxueus charmeverblijf in de Haspengouwse natuurpracht.

Mas Isa is gelegen op het adres Grotestraat 246, 3850 Nieuwekerken (Wijer).

Op vrijdag wordt je verwacht vanaf 10 uur ’s morgens en op zondag zullen we afronden om 17 uur en huiswaarts keren.