No basic beauty

Een ondernemerstraject voor schoonheidsspecialistes die op zoek zijn naar een goede basis op vlak van financiën, marketing, mindset, beleving en aanbod. Ontdek jouw potentieel en zie je zaak groeien naar een volgend niveau.

Het is niet altijd even gemakkelijk…

Ondernemen is een vak apart. Iedereen kan een zaak uitbaten, maar hoe je deze echt laat draaien op jouw manier is nog iets helemaal anders.

Op school leer je alles over de huid, over de verschillende behandelingen en hoe je deze kan aanbieden aan je klant. Maar iemand die je helpt om de beleving van je zaak op punt te zetten, die even met jou kan sparren hoe je dingen best aanpakt of welke behandelingen je er misschien nog bij neemt, dat vind je niet zo gemakkelijk.

Het is een prachtige sector waar we in zitten, zolang je het op de juiste manier aanpakt.

Ik merkte enkele jaren geleden dat ik niemand vond die mij zowel snapte in mijn vak én kon helpen om te groeien in mijn zaak. Business coaches genoeg, maar wie helpt jou die je zaak echt snapt? Wie helpt jou die snapt dat je niet zomaar drie maanden op verlof kan/wil, of dat je niet last minute een weekje verlof neemt? Wie snapt het dat je zowel een gezin wil, als werken tot je jouw doelen bereikt hebt?

Ik merk dat ik op het punt gekomen ben waarin ik minder nadenk over wat een ander zegt dat goed zou zijn en meer denk aan wat voor mij goed voelt. Welke behandelingen wil ik aanbieden, hoe wil ik dit aanpakken, wanneer wil ik werken? Wat wil ik mijn klant bieden op basis van wat ik zelf wil?

Daar wil ik met jou naar zoeken.

Hi! Ik ben Marlies.

Ik snap je helemaal...

Door de alledaagse drukte vergeet je tijd te maken om aan je zaak te werken. Alle ideeën blijven slechts ideeën, promoties blijven in je hoofd zitten en van die goede sales en marketing blijft nog weinig over. Ik was zodanig bezig met klanten blij maken dat ik vergat na te denken hoe ik alles kon optimaliseren en zo ook zelf kon groeien. Ik zag niet in waarom een dag minder open zijn om aan mijn zaak te werken mij wél geld zou opleveren, ook al zou dat niet onmiddellijk op mijn rekening staan. Het is niet gemakkelijk om je eigen intuïtie te volgen en al helemaal niet als je omgeving je daar niet in begrijpt/steunt.

Het is normaal dat je je soms zo voelt. Het is hoe wij in onze maatschappij worden wijsgemaakt dat we horen te werken. Want hard werken is goed! Veel werken, want als zelfstandige moet je dat doen. En ja, daar ben ik mee akkoord, maar ik vind ook dat je naast hard, ook slim moet werken zodat je kan groeien. Ik vind dat je slim hoort te werken zodat jij ook vooruit gaat en op termijn minder moet werken.

Exact om die reden sloeg ik een nieuwe weg in. En die weg wil ik voor jou ook vrij maken.

Het kan ook anders!

Wil jij ook…

Dan is dit éxact wat je nodig hebt!

Waarom kan ik jou helpen?

Hi! Ik ben Marlies.

Ik startte in 2017 een nagelstudio tijdens mijn studies voor kapper en schoonheidsspecialiste. Naast mijn officiële opleidingen volgde ik nog vele bijscholingen in België, Nederland en ik vloog zelfs naar Los Angeles!

Ik was gelukkig, had een volle agenda en kon na mijn studies meteen naar hoofdberoep. Elke dag mijn passie uitvoeren, wat een droom! Tot ik merkte dat mijn droom eerder een gouden kooi was. Een volle agenda, tevreden klanten, de droom die mij door iedereen opgelegd werd. Drie jaar geleden maakte ik een shift en nu is mijn kooi een gouden pad geworden.

Ik ben nu reeds drie jaar een schoonheidsinstituut waar mensen heen gaan voor een gezonde huid, verzorgde voeten/handen en veel meer!

Ik werk nu op de dagen/uren die ik wil, voer elke dag behandelingen uit die ik leuk vind, verhuis binnenkort naar een pand met meerdere cabines en groei elke dag met mijn zaak.

Ik hielp al meer dan 20 beauty ondernemers om de volgende stap in hun zaak te zetten en wil jou hier ook mee helpen. Doelgericht jouw zaak aanpassen aan jouw noden.

“Mijn missie is jouw geluk. Elke dag voelen dat je de juiste keuzes maakt, zonder zorgen in wat anderen zeggen en met een glimlach voor de toekomst.”

Ik stel je graag voor…

No basic beauty.

Een ondernemerstraject gericht op de beauty sector die jou helpt om je diensten op punt te zetten, beleving te creëren, mindset te shiften en groei te krijgen in je zaak.

Vier maanden samen aan de slag doorheen live dagen, online calls en WhatsApp support.

Wat gaan we doen?

Vier maanden coaching

Gedurende vier maanden gaan we samen aan de slag om zo je zaak te transformeren.

Krijg grip op je mindset, knal door je marketing en geef je klanten de beste beleving.

Een salon waar je zelf klant wil zijn omdat het zo goed is.

Start januari 24

Einde april 24

Drie live dagen

Om stevig aan de zaak te werken gaan we niet enkel online aan de slag, maar ook ‘in person’.

Bij de start van het traject gaan we diep in op de mindset en het vervolg van de komende maanden.

In de helft van het traject zitten we samen om ons proces te bekijken en bij te sturen.

Als afsluitdag gaan we stevig co-worken en voorbereiden op de komende maanden.

één belevingsdag

Om je helemaal onder te dompelen in de wereld van mijn Instituut krijg je een belevingsdag aangeboden.

Tijdens deze dag wordt de groep opgesplitst in kleinere groepjes zodat je intens samen kan werken.

We spreken af in mijn gloednieuwe instituut waar je leert hoe ik mijn klanten ontvang, waar ik op let, wat het proces is… Om het daarna zelf te doen onder mijn begeleiding!

Deze wil je zeker niet missen 😉

Ga samen met mij aan de slag en ontdek wie jij en je zaak écht zijn.

Wat gaan we doen?

Mindset first!

Leer hoe het brein werkt, hoe jij jezelf kan bijsturen en waarom je eigen gedachten de basis zijn van hoe je in de wereld staat. Genoeg gedacht aan ‘wat gaan mensen zeggen’ en klaar voor ‘wat wil ik?’.

Samen met mindset werk gaan we dieper in op je doelen. Wat wil jij bereiken met je zaak? Welk leven past zich aan aan jouw noden? Hoe kunnen we dit bereiken?

A clear vision to change your life!

Het is meer dan enkel de behandeling…

Samen gaan we de volledige beleving van je diensten op punt zetten. Hoeveel tijd neem je, hoe verloopt de intake, wat kan je extra bieden en welke nazorg bied je? Het gaat erom dat je klant enkel bij jou wil komen omdat ze zich zo in de watten gelegd voelt dat ze niet meer weg wil.

Hoe zorg jij dat ze een wandelend reclamebord worden omdat ze zo gelukkig zijn en het aan iedereen door vertellen?

Klanten vinden het niet erg om iets meer te betalen bij jou dan bij een collega, zolang het zijn geld waard is…

The basics of marketing, finances and offer.

Je kan niet iets verkopen dat niet op punt staat. We kijken samen naar je aanbod, je prijzen en hoe je dit verkoopt. Wanneer je prijzen en diensten op punt staan kunnen we kijken naar de basis van je branding, website, social media etc.

Een waterdicht plan voor sociale media en e-mails en je verkoopt jezelf zonder problemen!

Drie live dagen, telkens van 10 u – 16 u in Evergem.   22/09 – 05/10 – 15/12

Eén belevingsdag, 10 u – 16 u in Evergem.   27/10 of 03/11

Online zoom calls, elke twee weken, 19 u – 20 u 30.   13/09 start – 06/12 einde

Video’s van alle trainingen, ook de live dagen, voor wie er niet live bij kan zijn.

WhatsApp support voor al je vragen.

Ben je er klaar voor?

It's all about the people you meet.

Tijdens alle trajecten die ik al gaf is me één ding het meeste bijgebleven. Het feit dat wanneer je niet alleen in je onderneming staat, je bergen kan verzetten. Daarom een groepstraject. Omdat je kan sparren met elkaar, leuke dingen kan delen, samen kan genieten en elkaar kan ondersteunen.

Een hechte groep die je steunt en waar je mee kan overleggen zorgt voor een gelukkig ondernemersleven.

Ik zou ik niet zijn als ik geen leuke extra's had...

Jij krijgt...

food!

Tijdens alle live dagen voorzie ik een lekker ontbijt, voedzame lunch en voldoende tussentijdse snacks.

I love people and I love food, so you’re in for a treat!

EXTRA'S!

Ik voorzie een leuke extra tijdens de belevingsdag met Lore Van Olst. Als expert in etalages, decoratie en Kerst zal ze je de kneepjes van het vak leren.

Daarnaast ontvang je op de eerste live dag ook een leuke goodiebag!

Knowledge!

Ik hou niks achter. Je mag me alles vragen, je krijgt alle documenten die ik zelf gebruik, ik zal altijd antwoorden op alle vragen die je stelt.

Alleen met alle tools in handen kan jij vooruit.

Wat is jouw investering?

Drie betalingen

€ 499,67

Wil je je betaling spreiden, dan kan dat zonder meerkost.

Je betaalt een eerste deel via de website en de andere delen gaan elke maand via automatische incasso van je rekening.

eén betaling

€ 1499 excl btw

Het volledige traject komt inclusief alle live dagen, cursussen en extra’s.

Je kan deze in één keer betalen om er meteen vanaf te zijn.

zes betalingen

€ 249,83

Wil je je betaling spreiden, dan kan dat zonder meerkost.

Je betaalt een eerste deel via de website en de andere delen gaan elke maand via automatische incasso van je rekening.

Zij gingen je voor...

Marlies, uit de grond van mijn hart: dankjewel!
Dankjewel dat je altijd klaar voor me stat, eerlijk tegen me bent en me pakt zoals ik ben.
Maar vooral me niet bang maakt om uit mijn comfortzone te gaan en uitdagingen aan te gaan.
Cynthia De Meyer
Instituut Mar'Beau
Ik wil jou bedanken voor je inzichten en goede tips. Dankzij jou kan ik zeggen dat ik mijn doel om tegen het einde van de maand te halen al na tien dagen behaald heb. Merci voor je portie zelfvertrouwen en goesting om mijn doelen te behalen. Blij dat ik jou mijn coach mag noemen.
Alisia V.C.
La Sua Bella

Dus! Nog even samengevat.

Wil jij graag meer plezier halen uit je zaak? Meer omzet draaien zonder meer uren te werken? Je mindset aanpakken en zo sterker in je schoenen staan?

Ben je klaar om te weten hoe je je marketing aanpakt, hoe je met cijfers om kan gaan, om je behandelingen op punt te zetten en een beleving om U tegen te zeggen?

Dan is dit jouw traject. Ga samen met mij aan de slag tijdens het No Basic Beauty traject en voel welke effecten het heeft voor de verdere ontwikkeling van je zaak. Samen gaan we op zoek naar de juiste branding, hoe jij jezelf naar voor wil brengen, welke klanten jij wil hebben en hoe je ze gaat ontvangen. Staat dat op punt dan kijken we verder: hoe kan je deze mensen aanspreken? Welke marketing kan je inzetten en wat is de boodschap die je moet overbrengen?

Door alles klaar en duidelijk neer te schrijven, samen bij te sturen en gericht alles te maken zal je zien dat het makkelijker wordt om je diensten te verkopen, producten aan te raden en te weten waar je jouw focus moet leggen. Je zal kunnen beslissen welke investeringen je moet doen en welke niet. Je zal leren hoe je verder groeit en je visie tot leven brengt.

Wat wil jij bereiken?

Ik weet dat je na dit traject…

FAQ

Een antwoord op jouw meest gestelde vragen.

Ik focus mij op business coaching vanuit ervaring en educatie. Ik ga je niet uitleggen hoe je een behandeling moet uitvoeren, wel hoe je ze goed kan verkopen.

De focus ligt bij mij op het creëren van een beter leven, betere mindset en zo algemene groei te veroorzaken.

Praktische, hands-on tips waardoor jijzelf en je zaak naar een next level business gaan.

Geen enkel probleem! Elk coaching moment wordt opgenomen via Zoom en daarna in de online leeromgeving geplaatst.

Heb je daarna nog vragen dan kan je deze stellen in de WhatsApp groep of aan mij persoonlijk.

Van het volledige programma niet. Alles is inbegrepen in de prijs.

Bij aankoop ga je akkoord met de algemene voorwaarden die stellen dat een terugbetaling niet mogelijk is. Voor meer informatie verwijs ik door naar artikel 6 in de algemene voorwaarden.

Ik stel mezelf flexibel op. Je kan steeds een mailtje sturen naar info@thebeautybusinesscoach.be om dit te bespreken.

De live dagen worden steeds bij mij thuis of in het salon georganiseerd.

Alles gaat door in Evergem, bereikbaar met de auto, tram, bus en trein.

Zeker weten! Twijfel je of wij een match zijn, of het traject iets voor jou is? Stuur me dan even een mailtje of een DM via instagram en we plannen een kennismakingsgesprek in.