Hustle & Dream 3 inmiddels van start gegaan, maar komt in 2023 terug. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van de nieuwigheden over dit traject? Zet je dan nu op de wachtlijst!

Liesje Brockley Photography - Logo

Hustle & Dream:
Het traject voor fotografen die business coaching én de sjot onder hun gat nodig hebben

In 12 weken leer je jouw gedroomde onderneming uit te bouwen: van mindset tot prijzen bepalen tot tot jouw ideale klanten aantrekken. (hint: er zijn er genoeg die jouw prijs gaan betalen)

Om zeker te zijn dat ik jouw ideale match ben als coach, plan ik graag eerst een call – helemaal vrijblijvend – om zeker te zijn dat ik jouw accountability partner mag zijn voor 12 weken (en langer):

Wil jij ook...

Awesome, dan kan ik je helpen!

Het is tijd om volgende gedachten los te laten (en geloof me, ik ga het er nog inpeperen):

Stop doubting yourself, darling.

Liesje is naast een geweldig mooi mens, een topfotograaf ook een geweldige coach. Na heel lang twijfelen volgde ik bij haar het Hustle & Dream-traject en ik heb hier nog geen seconde spijt van gehad. Dit was echt wat ik als startend fotografe en ondernemer nodig had! Het traject is zo goed als afgelopen, maar ik weet zeker dat ik de modules nog veel ga herbekijken en nog veel zaken ga toepassen in de toekomst. Ook de community die we opbouwden is ZO waardevol!! Liesje is rechtuit, een shot onder uw gat, maar ook zacht van aard en ze houdt rekening met ieders stijl, tempo en persoonlijke struggles. Het traject is in groep, maar toch ook persoonlijk en op maat. Echt een aanrader en zeker niet alleen voor startende fotografen. Iedereen heeft een Liesje nodig naar mijn mening!”

– Jana Cautereels van @janacautereelsfotografie

Be ready to level the F up
met Hustle & Dream

In Hustle & Dream begeleid ik jou 12 weken lang als coach om jouw mindset, prijszetting en aanbod op punt te zetten. In dit groeitraject leggen we de focus volledig op jouw vooruitgang en business zodat jij eindelijk ook geld kan verdienen en niet enkel al je centen moet steken in dit dure beroep.

Ik beloof je dat je met de juiste mindset, prijszetting en marketing effectief winst kunt maken.

Are you ready?!

Als je graag wil instappen in het traject óf meer informatie wenst, plan dan hieronder een vrijblijvende intake call in. Tijdens deze call maken we kort kennis met elkaar, informeer ik naar jouw doelen en bekijken we of er een match is tussen jou als coachee en mezelf als coach.

Deze is call is helemaal gratis en geeft je een eerste mogelijkheid om mij als coach te leren kennen. Ik wil er namelijk zeker van zijn dat het klikt en jij me 12 weken lang vertrouwt als coach!

Daarnaast heb je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen over het traject.

Review Ruby Geentjens 
– @ruby.geentjens

Review Sarah De Gheselle
– @sarahdegheselle

Review Charlotte Heynssens
– @shotbychotte

Review Yannick Van Aertselaer
– @onyvaphotography

De inhoud van het traject

Dit coachingstraject van 12 weken omvat:

6 MODULES MET BEGELEIDENDE OEFENINGEN + 6 ONLINE COACHING CALLS (tot deze modules heb je levenslang toegang + je krijgt alle updates)

 1. Mindset & Positionering
 2. Programma’s en Technieken
 3. Prijzen & Communicatie
 4. Social media, automatisaties en websites
 5. Workflow
 6. Live shooten door LBP

De modules worden wekelijks ter beschikking gesteld (dus module 1 in de startweek, module 2 in de week erop, enz.) De online coaching calls vinden tweewekelijks plaats op dinsdagavond van 19u30-21u.

Tijdens deze calls bespreken we de modules, jouw struikelblokken geven we elkaar bakken energie.

BONUSMODULES EN GASTSESSIES

 • 3 bonusmodules: prijzen en aanbod audit, mijn persoonlijke brochures & camera-instellingen
 • 2 gastsessies Finance & Website expert (tbc)

   

LIVESESSIES

 • 1 live kick-off in groep 
 • 1 live closing day in groep
 • 2 portfolio shoots waarbij je live coaching krijgt 

Recap:

– Hustle & Dream heeft opnieuw plaats voor maximum 15 deelnemers!
– Je komt terecht in een community van gelijkgestemde zielen met een passie en liefde voor onze fantastische job.
– Dankzij deze kleine groep is er voldoende tijd om jouw cases te bespreken, zonder dat je verdwijnt in de massa.

Maar ook:
6 modules waarin alles haarfijn wordt uitgelegd, no secrets here
6 zoom calls die op dinsdag plaatsvinden van 19u30-21u & die je in replay kan herbekijken
– Een live kick off dag in regio Antwerpen
– Een live afsluitdag in regio Antwerpen
– 2 portfolio shoots waarvan 1 in de LBP studio in Berchem en 1 in de Kalmthoutse heide
– Een Facebook-groep tijdens het traject én na afloop die je toegang biedt tot de community waar je de vorige coachees ook leert kennen (en waar wel eens een evenement wordt gehost ;))

Waarom is Hustle & Dream geschikt voor jou?

Community

Je ontmoet gelijkgestemde getalenteerde zielen waarop je kan rekenen. Dit is een safe space!

Accountability

Ik ben een coach zonder filter, ik durf zeggen “stop met zagen en doe het gewoon!”

Tijdswinst

Stop met tijd verspillen om het zelf allemaal uit te zoeken: ik laat het achterste van mijn tong zien en deel alles met jou! 

Eerlijk, who has time to do this all alone? 

Netwerk

Aangezien ik de ziekte van FOMO heb en me overal lid van heb gemaakt en een belachelijk sociale vlinder ben, heb ik een enorm netwerk opgebouwd. Sharing is caring.

Waarom ik de coach ben die jij nodig hebt.

Mijn naam is Liesje Brockley en ik ben fotograaf, gespecialiseerd in business- en huwelijksfotografie. Daarnaast ben ik sinds vorig jaar coach voor (startende) fotografen.

In 2019 kwam ik op een keerpunt in mijn leven tijdens een burn-out die acht maanden duurde. Uit een diep verdriet groeide de drang naar passie en creativiteit en besloot ik om van hobby fotograaf naar fotograaf in bijberoep te gaan. 

Ondanks de woelige tijden in 2020, ging ik all in. Mijn zaak deed het veel beter dan ik had durven dromen en op 11 januari 2021 ging ik in hoofdberoep. Ondertussen zijn we meer dan 225 shoots en meer dan 20 coachees verder, opende ik een prachtige fotostudio op de Cogels-Osylei in Berchem, heb ik een volle agenda, 10 abonnementhouders en heb ik heel wat geleerd.

Hoe ik dit aanpak, de prijzen die ik vraag en welke workflow ik hanteer, leer ik jou graag. Ik wil dat jij dit ook kan en er geld mee kan verdienen, zonder dat je er vijf jaar over moet doen voor je het in je vingers hebt.

Nog extra overtuiging nodig?

"Dat Liesje weet waar ze mee bezig is, is zeker! Wat ben ik blij dat ik deel mocht uitmaken van haar coachingtraject 'Hustle & Dream'!

Niet alleen legt ze uit wat er allemaal bij fotografie komt kijken, ze geeft je ook de juiste tools. Hiernaast wil ik vooral ook benadrukken dat Liesje echt net dat duwtje in je rug geeft dat je nodig hebt.

Liesje is hiernaast ook heel toegankelijk, geeft ook elke persoon individueel voldoende aandacht om zijn of haar persoonlijke problemen/vragen te beantwoorden.

Dankjewel dat ik deel mocht uitmaken van dit traject!"
Ruby Geentjens
"Ik startte met het eerste Hustle & dream traject ever in juli.

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Eén ding wist ik wel zeker. Ik wilde vanaf september beginnen als zelfstandig content creator/fotograaf. Ik had geen plan. En ik hoopte dat dit traject mij op weg zou helpen. Maar wat ik allemaal leerde op 3 maand tijd, blew my mind.

Van de workflow, het op punt zetten van mijn aanbod met de correcte prijszetting en hoe ik dit door online marketing bij mijn ideale klant kan krijgen was nog maar het topje van de ijsberg.

Daarnaast leerde ik zoveel tips en tricks tijdens de portfolio shoots samen met Liesje waardoor niet enkel mijn fotografie skills een upgrade kregen, maar ook leerde hoe ik een fotoshoot moest organiseren en begeleiden.

Daarnaast is het ook super om deel uit te maken van een groep met gemotiveerde fotografen met dezelfde missie die elkaar steeds met raad en daad bijstaan.

Int kort: een TOP traject voor wie aan de slag wil als fotograaf in hoofd- of bijberoep. Ik ben zo blij dat ik in dit traject ben gestapt. Enkel liefde!"
Sarah De Gheselle