Hustle & Dream

Het online do it yourself traject voor fotografen die business coaching én de sjot onder hun gat nodig hebben

Na het overweldigend succes van vier rondes waar Hustle & Dream bijna 50 fotografen in een live traject vooruit hielp, kan jij deze cursus nu in DIY versie aankopen! Alle modules op jouw eigen tempo volgen!

Wil jij ook...

Awesome, dan kan ik je helpen!

Het is tijd om volgende gedachten los te laten:

Stop doubting yourself, darling.

"Toen ik begon met ondernemen, had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik boekte daarom een intake call bij Liesje voor Hustle & Dream. Tijdens deze call zei Liesje me dat ik het traject sowieso zou terugverdienen als ik mezelf 100% zou smijten in dit avontuur. Ondanks dat ik dit niet geloofde, ben ik toch in Hustle & Dream gestapt.
Het resultaat? Ik verdiende de investering al meer dan terug, alvorens het coachingstraject was afgerond omdat je zoveel info en tools krijgt tijdens Hustle & Dream! Ook mijn mindset is intussen helemaal veranderd.
Ik ben een zelfzekere fotograaf geworden en heb het gevoel dat ik altijd op een netwerk kan terugvallen als ik toch met vragen zit."

Be ready to level the F up
met Hustle & Dream

In Hustle & Dream begeleid ik jou 12 weken lang als coach om jouw mindset, prijszetting en aanbod op punt te zetten. In dit groeitraject leggen we de focus volledig op jouw vooruitgang en business zodat jij eindelijk ook geld kan verdienen en niet enkel al je centen moet steken in dit dure beroep.

Ik beloof je dat je met de juiste mindset, prijszetting en marketing effectief winst kunt maken.

Are you ready?!

Als je graag wil instappen in het traject óf meer informatie wenst, plan dan hieronder een vrijblijvende intake call in. Tijdens deze call maken we kort kennis met elkaar, informeer ik naar jouw doelen en bekijken we of er een match is tussen jou als coachee en mezelf als coach.

Deze is call is helemaal gratis en geeft je een eerste mogelijkheid om mij als coach te leren kennen. Ik wil er namelijk zeker van zijn dat het klikt en jij me 12 weken lang vertrouwt als coach!

Daarnaast heb je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen over het traject.

Inhoud v/h traject

Dit online do it yourself coaching traject bevat:

6 MODULES MET BEGELEIDENDE OEFENINGEN 

 1. Mindset & Positionering
 2. Programma’s en Technieken
 3. Prijzen & Communicatie
 4. Social media, automatisaties en websites
 5. Workflow
 6. Live shooten door LBP

Meer dan 17 video’s en meer dan 10u aan info!

liesjebrockleyphotography-15
"Dat Liesje weet waar ze mee bezig is, is zeker! Wat ben ik blij dat ik deel mocht uitmaken van haar coachingtraject 'Hustle & Dream'! Niet alleen legt ze uit wat er allemaal bij fotografie komt kijken, ze geeft je ook de juiste tools. Hiernaast wil ik vooral ook benadrukken dat Liesje echt net dat duwtje in je rug geeft dat je nodig hebt. Liesje is hiernaast ook heel toegankelijk, geeft ook elke persoon individueel voldoende aandacht om zijn of haar persoonlijke problemen/vragen te beantwoorden.
Dankjewel dat ik deel mocht uitmaken van dit traject!"

Agenda Hustle & Dream 4

 • Zondag 12 februari 2023: kick-off van 10u00 tot 17u00 (livedag regio Antwerpen)
 • Dinsdag 14 februari 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Dinsdag 28 februari 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Dinsdag 14 maart 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Dinsdag 28 maart 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Dinsdag 11 april 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Dinsdag 25 april 2023: call van 19u30 tot 21u00
 • Zondag 30 april 2023: closing day van 10u00 tot 17u00 (livedag regio Antwerpen)

Waarom is Hustle & Dream geschikt voor jou?

1. Community

Je wordt officieel deel van de LBP Academy!

2. Op jouw eigen tempo

Jij beslist welke module je wanneer nodig hebt!

3. Tijdswinst

Stop met tijd verspillen om het zelf allemaal uit te zoeken: ik laat het achterste van mijn tong zien en deel alles met jou! 

Eerlijk, who has time to do this all alone? 

4. Zelfvertrouwen

Laat deze cursus dé peper in je gat zijn die je nodig hebt om prijzen te durven vragen, grenzen te stellen en de beste versie van jezelf te zijn!

Waarom ik de coach ben die jij nodig hebt.

Mijn naam is Liesje Brockley en ik ben fotograaf, gespecialiseerd in business- en huwelijksfotografie. Daarnaast ben ik sinds vorig jaar coach voor (startende) fotografen.

In 2019 kwam ik op een keerpunt in mijn leven tijdens een burn-out die acht maanden duurde. Uit een diep verdriet groeide de drang naar passie en creativiteit en besloot ik om van hobby fotograaf naar fotograaf in bijberoep te gaan. 

Ondanks de woelige tijden in 2020, ging ik all in. Mijn zaak deed het veel beter dan ik had durven dromen en op 11 januari 2021 ging ik in hoofdberoep. Ondertussen zijn we meer dan 300 shoots en meer dan 50 coachees verder, heb ik een volle agenda, 10 abonnementhouders en heb ik heel wat geleerd.

Hoe ik dit aanpak, de prijzen die ik vraag en welke workflow ik hanteer, leer ik jou graag. Ik wil dat jij dit ook kan en er geld mee kan verdienen, zonder dat je er vijf jaar over moet doen voor je het in je vingers hebt.

Nog extra overtuiging nodig?

"Het deepdiven in jouw business mag je heel letterlijk nemen. Alles is zo helder en duidelijk, video’s, worksheets, de coaching zelf, tot op de bodem in detail uitgewerkt. Een geweldige topcoach!"
"Liesje is de vrolijke nood die je grootste supporter is.
Ze stond mij steeds bij met de nodige babbels, raad en tips, maar gaf mij ook regelmatig een kritische blik een spreekwoordelijke schop onder mijn kont. Zonder die schop(pen), advies en vele babbels zou ik niet staan waar ik nu sta. Liesje is geen coach die ja knikt, maar een coach die je liever eens goed door elkaar schudt zodat je terug verder kan."
"Hustle & Dream was de spreekwoordelijke schop onder mijn kont die ik nodig had toen mijn fotografieonderneming op een plateau bleef hangen. Ik had geen idee hoe het beter kon, maar ik wist wel dàt het beter kon. Dankzij Liesje haar traject ben ik in gang geschoten en heb ik die investering in de maanden die volgden meermaals terug verdiend. Ik kan het elke startende fotograaf aanraden!"

Wat is jouw investering voor
Hustle & Dream?

€ 997 excl. btw